Båt

Kontakt

Advokatfirmaet Heen har spesialisert seg på båtsaker. Vi hjelper uheldige båteiere over hele landet.

I dag går det det meste av korrespondanse via telefon og e-post. Litt avstander er ikke noe stort problem. Vi har klienter på Østlandet, på Sørlandet. Ja også i Nord Norge.

Har du kjøpt båt som du er misfornøyd med? Trolig kan den ha kjøpsrettslige mangler som gjør at du kan kreve prisavslag, kreve utbedring eller heve hele kjøpet. Vi hjelper deg fra reklamasjon og om nødvendig frem til du har en dom i hånda

Har du problemer med forsikringsselskapet ditt og oppgjør etter uhell eller havari? Vi tar saken mot selskapet ditt.

Det finnes et utall andre båttvister. Felles for dem alle er at vi hjelper deg.

En vanlig båtforsikring har rettshjelpsdekning. Dette medfører at forsikringsselskapet ditt dekker advokatutgiftene med unntak av en egenandel. Om nødvendig samarbeider vi også med noen av Norges beste eksperter på båt og motor. Sakkyndige kan være nødvendig i enkelte kompliserte saker.

Ikke nøl med å ta kontakt. Vi tilbyr inntil 30 min fri konsultasjon for å avklare om du har en sak du bør gå videre med. Vi er kjente for rask og god oppfølgning.

© Advokatfirmaet Heen
Utviklet av:
pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram